HTML

kopirájt300

Ez a blog egy készülő kiállítás része. Ápril 10-én nyítjük az Open Society Archive-ban, amikor 300 éve lesz, hogy Angliában az első modern szerzői jog törvény hatályba lépett. Magyar nem az anyanyelvem, előre köszönöm a türelmeteket a nyelvi boltásaimmal!

Friss topikok

Linkblog

filmek

2010.03.11. 22:46 Jerzy Celichowski

A kiállítás keretében szervezünk kis mozit on demand. Kiválasztottunk pár így vagy úgy a kiállítás témával kapcsolatos filmeket, amelyeket meg lehet majd nézni egy külön teremben igény szerint. A következő filmekről van szó:

A filmeket lehet majd a helyen letölteni. A többségük csak angolul van és kicsit aggodom, nem fog ez-e problémát okozni a látogatóknak, rémelem, hogy nem.

És még egy. A wikipedia bemutatásához megprobáljuk ezt a könyvet is hozni. Szurkoljátok, hogy összejöjjen a dolog:)

 

4 komment

Címkék: kiállítasi tárgyak kisérő filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://kopirajt300.blog.hu/api/trackback/id/tr241832835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fidusz 2010.04.02. 06:00:12

Viszonylag friss hír a HUP-ról:

A nyílt forrású Blender-rel készült Baráth Endre "Egy nagyon kicsi harcos" (A Very Little Warrior) című animációs kisfilmje.

hup.hu/cikkek/20100330/barath_endre_egy_nagyon_kicsi_harcos

Jerzy Celichowski 2010.04.02. 08:21:53

@fidusz: ettol tartok, hogy most mar keso hozzaadni tovabbi filmeket, mert az elokeszuletek elegge elore haladtak kozben - de kosz! ha tudok, megnezem oket.
süti beállítások módosítása